Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Claudia Cuic s-a retras din echipa națională a României

Claudia Cuic s-a retras din echipa națională a României

În această dimineață (20.09), Claudia Cuic și-a anunțat retragerea din echipa națională a României. Baschetbalista în vârstă de 32 de ani a explicat, prin intermediul rețelelor sociale, motivele care au stat la baza acestei decizii.

Iată mesajul postat de Claudia Cuic:

Am început să mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa națională după nașterea fiicei mele. Am jucat mai bine de un deceniu pentru România, cu onoare și mândrie, de fiecare dată recunoscătoare pentru că sunt convocată și pentru că pot cânta imnul, purtând tricoul în care am visat să joc de când eram copil.

Având în vedere vârsta, accidentările, intervențiile chirurgicale la care am fost supusă în ultimii ani și, nu în ultimul rând, faptul că am devenit de curând mamă, pur și simplu cred că este timpul să fac un pas în spate și să las locul altor jucătoare să vină din urmă.

Vreau să mulțumesc tuturor fanilor, antrenorilor, colegelor, membrilor staff-urilor tehnice, Federației Române de Baschet, celor din staff-urile administrative și medicale, alături de care am lucrat. Vă mulțumesc!”

Claudia Cuic a început să joace la națională în 2009 și, în această vară, a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de echipa 3X3 a României. În stagiunea 2021-2022, baschetbalista româncă va evolua pentru Bursa BSB, o formație din Turcia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!