Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. BC Sepsi - ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad 64-71

Luci Anton, Foto: Balazs Gyurko

Luci Anton, Foto: Balazs Gyurko
02.02.2011

Un meci de care pe care s-a disputat azi la Sfântu Gheorghe. Gazdele nu aveau decât o variantă pentru a se menţine în preajma primelor două locuri, în timp ce ICIM-ul încerca să nu mai facă paşi greşiţi, după înfrângerea de la Satu Mare.

Echilibrul a dominat primul sfert, încheiat la două puncte în favoarea echipei din judeţul Covasna. Tenisunea s-a simţit din plin în actul secund, atunci când, în intervalul dintre minutele 13 şi 15, nici una dintre combatante nu a găsit drumul spre coş. S-a mers cap-la-cap până în minutul 18, atunci când Graham, aflată într-o zi de graţie, s-a dovedit a fi extrem de eficientă, şi oasptele au ajuns la 30-25.

Aradul a început repriza secundă la adăpostul a șapte puncte, o diferenţă care avea să se mărească uşor pe mâna aceleiaşi Graham. Cu o defensivă mai precisă, ICIM reuşeşte să se distanțeze înaintea ultimului sfert la 11 puncte, 53-42. Mai mult, pe start de sfert patru Moni Brosovszky pare că desprinde decisiv Aradul, 58-42. Însă nu a fost să fie așa. Gazdele încep să recupereze spectaculos, ajungând la trei puncte distanță cu 2 minute înainte de final, însă va conta enorm ineficacitatea lui Anne Marie Părău la libere. Un procedeu la care tocmai arădencele au confirmat şi au reuşit să reziste pe un final electrizant.

Se încheie Sepsi Sfântu Gheorghe - ICIM Univ Goldiş 64-71 (17-15, 10-19, 15-19, 22-18). Un moral excelent pentru arădence înaintea Final Four-ului Ligii Europei, şi un pas greşit, ce ar putea conta foarte mult pentru trupa lui Attila Vereş.

Citiți și declarația de după meci a lui Vereș Attila.

Pentru a vedea ce a spus antrenorul echipei din Arad, Stacey Nolan, accesați acest link...

EXCULUSIV. Marcatoare:
Sfântu Gheorghe: Walker - 17 puncte, 14 recuperări; Părău - 14 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive; Huțanu - 13 puncte și 6 recuperări; Ardeleanu - 11 puncte și 4 pase decisive; Vass - 7 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și Nwfor - 2 puncte.

ICIM. Univ. Vasile Goldiș: Graham 24 puncte, o recuperare; Ciocan - 12 puncte, 7 recuperări; Toma - 9 puncte și 9 recuperări; Brosovszky - 9 puncte și 3 recuperări; Roberson - 7 puncte, 4 recuperări; Savic - 4 puncte; Nagy - 4 puncte; Meszaros - 2 puncte.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Fete
    Bravo fetelor pentru victorie. Sepsi iese din curca pentru locurile 1-2. Pentru ICIM urmeaza Final Four-ul si sa speram ca vom castiga primul trofeu din acest sezon si primul trofeu European.

    cu 13 ani în urmă (02.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!