Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. BC Sepsi Sf. Gheorghe - CST Alexandria 69 - 61

Costin Marinescu

Costin Marinescu
20.01.2011

BC SepsiCu 20, respectiv 13 puncte marcate, Florentina Ardeleanu şi Annemarie Pârău au fost principalele artizane ale victoriei cu 69 – 61 a lui Sepsi Sfântu Gheorghe în faţa CST Alexandria.

Cincisprezece din cele 20 de puncte ale lui Ardeleanu au fost marcate în urma aruncărilor de 3 puncte. Pe lângă punctele înscrise, Annemarie Pârău a pasat decisiv de 12 ori trecânduşi în cont primul double double al sezonului. Tot un double double a reuşit şi coechipiera sa, Andreea Huţanu, pivotal terminând partida cu 10 puncte şi tot atâtea recuperări. 

De la echipa din Alexandria s-a remarcat Giorgiana Rus, autoarea a 23 de puncte şi 11 recuperări. De asemenea Nevena Sapojnic a terminat partida cu 18 puncte marcate iar Daniela Bucica a înscris 14, dintre care 9 de la mare distanţă.

Sepsi a început bine partida, câştigând primul sfert cu 21-12. Fetele antrenate de Mădălin Pipera au revenit însă în joc iar pănă la pauză au reuşit să reducă din diferenţă, scorul după 20 de minute de joc fiind 38 – 34 pentru gazde.

Sfertul 3 a fost câştigat de echipa din Sfântu Gheorghe cu 15 – 10 iar până la final Alexandria nu a putut decât să reducă cu un singur punct diferenţa de pe tabelă. Teleormănencele au câştigat cu 17 – 16 ultima perioadă de joc, scorul final fiind 69 – 61.

În urma acestei victorii Sepsi ocupă locul 4 în clasament, cu 3 puncte din 4 posibile iar Alexandria se situează pe poziţia a şasea, fără nicio victorie din două partide.

Etapa următoare BC Sepsi va juca în deplasare la BCM Bega Timişoara în timp ce echipa din Alexandria va întâlni acasă CS Olimpia Bucureşti.

Remarcaţi:

 Sepsi BC: Vass 14, Vescan 6, Ardeleanu 20 (5x3), Huţanu 10, Părău 13 (2) Walker 6.

Alexandria: Saponjic 18, Barbu 1, Rus 23, Cutaş 5 (1) Bucica 14 (3) 

Credit foto: sepsibc.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • dannizap83 :

    Felicitari
    Simplu, scurt si la obiect. Foarte buna cronica. Felicitari si multa bafta in continuare!

    cu 13 ani în urmă (20.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!