Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. BC Sepsi Sfântu Gheorghe - CS Olimpia București 86-60

totalbaschet.ro, Foto: Gyurko Balazs

totalbaschet.ro, Foto: Gyurko Balazs
28.01.2011

BC Sepsi Sfântu Gheorghe și-a trecut în cont, în această seară, cel de al doilea succes în cadrul Diviziei A1 feminine de baschet, după vicotria obținută în fața echipei Olimpia București, scor 86-60 (21-8, 16-15, 26-16, 24-21). Amfitronii s-au impus foarte rapid pe tabela, conducând în permanență, iar soarta meciului fiind decisă încă de la pauză. În urma acestui rezultat oaspetele rămân pe ultima poziție în clasament, având 4 înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate.

Foarte interesant este faptul că de la gazde au punctat doar cinci jucătoare, mai exact primul cinci trimis în teren de Attila Vereș format din Vass, Ardeleanu, Walker, Huțanu și Părău. Cea mai bună performanță a venit din partea nou transferatei Andrea Walker(foto) care a avut 15 puncte, 23 recuperări și 3 pase decisive cu un index de 34 de unități la capitolul eficiență, devenind favorită la câștigarea distincției ”Jucătoarea Etapei” acordată de către totalbaschet.ro. Trei jucătoare din gruparea covăsneană au atins pragul de 20 de puncte marcate, Vass 20p; Huțanu 20p și 10 recuperări, reușind astfel un double-double; Părău 22 de puncte(12/13 la libere (!) ), în timp ce Ardeleanu a înscris 9 puncte.

Cristina Bigică a revenit pe parchet în această seară după trei dispute în care a fost indisponibilă, totalizând 16 puncte și șase recuperări. Cea mai bună marcatoare a oaspeților a fost însă fundașul Gabriela Cursaru având 20 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive dar și 8 mingi pierdute (!).

Următorul etapă este programată abia pe 9 februarie deoarece săptămâna viitoare mai multe loturi naționale vor intra în pregătire centralizată. Astfel în etapa a 5-a gruparea lui Attila Veres se va deplasa în capitală, unde va disputa partida cu Rapid București, în timp ce Olimpia București va primi vizita arădencelor de la ICIM Univ. Vasile Goldiș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!