Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Craiova 74-51 Sfântu Gheorghe

totalbaschet.ro, foto: mediafax

totalbaschet.ro, foto: mediafax
15.01.2011

SCM Craiova a produs în această seară surpriza etapei învingând acasă pe Sepsi Sfântu Gheorghe la 23 de puncte, scor 74-51(10-13, 28-11, 14-14, 22-13). Trebuie specificat faptul că Ildiko Vass nu a evoluat în această seară pentru oaspeți.

Gazdele au început partida în forță înscriind primele patru puncte ale partidei însă finalul sfertului le găsește pe fetele lui Attila Veres în avantaj, grație unui parțial de 5-0, scorul fiind 13-10.

Prima jumătate a sfertului secund decurge sub semnul echilibrului, în minutul 15, Florina Ardeleanu egalează situația la 22. Din acel moment oltencele pun piciorul pe accelerație, reușind până la sfârșitul reprizei un parțial de 16-2, 12 puncte venind de după semicercul de 6.75. Astfel SCM Craiova intră la vestiare în avantaj, scor 38-24.

Foarte interesant este faptul că Liviu Manea nu a operat nicio modificare pe parcursul celor 20 de minute.

Revenind de la cabine, jocul s-a echilibrat, diferența de 14 puncte persistând până la ultima pauză dintre sferturi a meciului, scor 52-38. În actul decisiv harghitencele nu au reușit să reducă din handicap, din potrivă, tot gazdele au fost cele ce și-au adjudecat sfertul și în același timp partida, administrând formației Sepsi Sfântu Gheorghe cea de a 4-a înfrângere din sezon.

În concluzie absența fundașului Ildiko Vass a cântărit mult pentru Veres Attila, deși Craiova a evoluat până în minutul 38 în aceeași formulă!

Remarcate:
Craiova: Janina Simionca – 30 de puncte, 4 mingi câștigate și 2 pase decisive; Anca Șipoș(foto la minge) - 20 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive dar și 5 mingi pierdute.

Sfântu Gheorghe: Florentina Ardeleanu – 13 puncte și 4 recuperări; Annemarie Părău – 11 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive și 7 mingi pierdute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!