Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. CST Alexandria - CSM Satu Mare 54-62

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
23.02.2011

Cu nouă victorii din tot atâtea posibile, având un meci în plus disputat în Divizia A1, echipa CSM Satu Mare a rămas, și după etapa a opta a primei ligi, la feminin, singura formație care nu a pierdut niciun joc în această fază a competiției. Gruparea ardeleană mai are nevoie de un singur succes pentru a-și asigura, matematic, cel puțin locul al doilea la finalul sezonului regulat.

Într-o partidă în care a condus din primul și până în ultimul minut, echipa CSM Satu Mare a învins, miercuri, scor 62-54, pe CST Alexandria, în deplasare. Titularele formației antrenate de Dan Fleșeriu au marcat 54 de puncte, cu 24 mai multe decât baschetbalistele care au început partida pentru gazde.

Alexandra Cutaș a reușit 17 puncte pentru amfitrioane, însă jucătoarea grupării din Alexandria nu a putut face față adversarelor, Amra Mehmedic trecându-și în cont 14 puncte, în timp ce Claudia Pop a ajutat-o cu 13. Chiar dacă Nevena Saponjic a totalizat zece puncte și opt recuperări, acestea au fost, practic, anulate de cele 11 puncte și 12 recuperi venite de la Anita Teilane.

Gazdele au intrat mai slab în meci și au fost conduse cu 7-17 după zece minute pentru ca, la pauză, CSM Satu Mare să aibă un avantaj de opt puncte, tabela indicând scorul de 35-27. Diferența de la jumătatea partidei s-a menținut până la final, într-un meci în care raportul punctelor venite din suprafața de trei puncte a fost destul de mic, scor 12-8 pentru formația ardeleană.

În urma acestui rezultat, CSM Satu Mare a rămas lider în Divizia A1, cu nouă victorii din nouă posibile, în timp ce formația CST Alexandria a acumulat trei meciuri câștigate și cinci pierdute și se află pe locul șase în clasament, după ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, Sepsi Sfântu Gheorghe și după Bega Danzio Timișoara.

sursa foto: bcteleorman.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!