Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. CST Alexandria - SCM U Craiova 64-54

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.02.2011

Deși pornea ca și favorită, SCM U Craiova a plecat înfrântă de la Alexandria, scor 64-54 (18-16, 16-16, 19-9, 11-13), suferind cea de a doua înfrângere în cinci partide disputate.

Primul sfert a fost foarte disputat, formațiile mergând cap la cap. Oltencele au fost primele ce au deschis tabela, conducând cu 4-0, însă nu pentru mult timp căci replica a venit prin Chivu, care a egalat situația la 6, cu o aruncare de trei puncte. S-au mai înregistrat egalități la 8 și la 10, însă aceeași Chivu, cu o aruncare similară, a înscris ultimele puncte ale sfertului, scor 18-16 pentru gazde. Echilibrul a persistat și în următoarele zece minute, cu un plus pentru Alexandria care s-a aflat mai mereu cu un pas în fața adversarelor, intrând astfel la cabine în avantaj, 34-32.

Debutul părții a doua a fost unul foarte prosper pentru amfitronii care au izbutit un parțial de 11-2, distanțându-se la 11 puncte în minutul 24, scor 45-34. Diferența s-a menținut până la intrarea în actului decisiv, când fetele lui Mădălin Piperea se aflau la adăpostul a 12 puncte, 53-41. În sfertul al treilea și-a făcut apariția pe teren și Kine Kane, însă doar pentru 27 de secunde, deoarece senegaleza a resimțit unele disconforturi la genunchi.

SCM U Craiova a avut început extrem de bine ultimul sfert, îzbutind să se apropie la doar 4 puncte, 58-54, în minutul 37, grație a unui parțial de 14-5 și dădea semne că poate produce o răsturnare de situație. Nu a fost să fie așa căci Alexandria a gestionat mult mai bine finalul de joc, nepermițând adversarelor să puncteze deloc, în ultimele minute.

Scor final: 64-54 pentru gazde, iar Alexandria acumulează două victorii și trei înfrângeri, în timp ce oltencele au o linie de trei victorii și două înfrângeri, în cinci meciuri disputate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!