Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ: CSU LPS Alba Iulia 81 - 42 BC Galactica Olimpia BV

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2011

CSU LPS Alba Iulia s-a impus în faţa BC Galactica Olimpia Braşov în urma unui meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt.

Formaţia din Braşov a condus pe tabelă doar în primele 30 de secunde ale partidei, în urma a două aruncări libere marcate de Raluca Ungureanu. Din acel moment şi până la final CSU LPS a dominat partida impunându-se cu 81-42 (22–8; 21–6; 21–19; 17–9).

Singurul capitol statistic pe care l-au câştigat braşovencele a fost cel al recuperărilor. Galactica a reuşit să recupereze 33 de mingi, cu una mai mult decât CSU LPS. 

Cele mai bune jucătoare de la gazde au fost Elena Dincă şi Luiza Voinea. Dincă a bifat un double-double cu 17 puncte şi 10 recuperări iar Voinea a marcat 18 puncte şi a recuperate 5 mingi.

Din echipa Braşovului au ieşit în evidenţă doar Monica Ivan şi Raluca Ungureanu. Ivan a bifat 9 puncte şi 10 recuperări iar Ungureanu a marcat 17 puncte.

În urma acestei partide echipa din Alba Iulia se instalează provizoriu pe primul loc al clasamentului seriei A2 din Faza a IIa a Diviziei A feminin, urmând să întâlnească în etapa a doua pe Politehnica Iaşi.

BC Galactica Olimpia va juca etapa următoare acasă în compania Sportului Studenţesc Omnilogic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!