Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Galactica Brașov - CSM Universitatea Oradea 72-52

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.02.2011

Într-o partidă în care am consemnat o singură dată egalitatea pe tabela de marcaj și în care Monica Ivan a marcat, pentru gazde, 20 de puncte, echipa Galactica Brașov a învins, acasă, scor 72-52, pe formația CSM Universitatea Oradea. Potrivit totalbaschet.ro, meciul a contat pentru etapa a patra a Diviziei A2 la feminin.

Formația din Oradea nu a contat, practic, în acest meci, în care Galactica și-a trecut în cont 30 de puncte din spațiul de trei secunde față de 16 cât au reușit adversarele grupării din Brașov. Întâlnirea a fost decisă de punctele venite de pe bancă, acolo unde amfitrioanele au triumfat cu scorul de 23-2.

Formația de bază a gazdelor a totalizat 49 de puncte, cu unul mai puțin cât a înscris ”primul cinci” al echipei din Oradea. Singura perioadă mai echilibrată în acest joc a fost sfertul al treilea, atunci când s-a înregistrat un parțial de 17-16 în favoarea oaspetelor.

Potrivit totalbaschet.ro, în urma acestui rezultat, scor 72-52 pentru Galactica, gruparea din Brașov se află pe locul al doilea în clasamentul Diviziei A2, cu două victorii și două înfrângeri, la egalitatea de puncte, șase, cu Universitatea Cluj și cu LPS Alba Iulia, însă ambele grupări au un meci mai puțin disputat. CSM Oradea ocupă poziția a patra cu același număr de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!