Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj rămân neînvinse în Divizia A2, la feminin

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.02.2011

Victoria echipei CSM Universitatea Oradea, acasă, scor 65-58, cu Politehnica Național Iași, ar putea fi singurul rezultat mai puțin scontat din etapa a treia a Diviziei A2, la feminin, de sâmbătă. Universitatea Cluj a câștigat, acasă, cu Galactica Brașov, în timp ce LPS Alba Iulia s-a impus în Capitală, în fața formației Sportul Studențesc Omnilogic.

După trei etape, în Divizia A2, echipele LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj sunt neînfrânte, dar sunt despărțite, în această ordine, de coșaveraj. Pe locul al treilea se află CSM Univ. Oradea, cu două victorii și o înfrângere, în timp ce formația Galactica Brașov ocupă locul patru, cu un singur meci câștigat. Pe ultimele două locuri se află Sportul Studențesc Omnilogic și Politehnica Național Iași, ambele fără niciun succes în actuala fază a competiției.

Sportul Studențesc Omnilogic - LPS Alba Iulia 51-62. Chiar dacă Ana Maria Cuatu a înscris 21 de puncte pentru gazde, înfrângerea formației din Capitală nu a putut fi evitată. Rezultatul este unul firesc, gruparea ardeleană având, totuși, un plus la capitolul omogenitate și talie, cel puțin în această întâlnire. Partida a fost destul de echilibrată, consemnându-se zece schimbări de lider pe tabelă și nouă egalități. Echipa de bază a formației din Alba Iulia a marcat 57 de puncte, în timp ce ”primul cinci” de la Sportul a replicat cu 39.

CSM Universitatea Oradea - Politehnica Național Iași 65-58. Gazdele au condus, în această partidă, și la o diferență de 23 de puncte, în timp ce replica adversarelor nu a fost una pe măsură, cel puțin pe tabela de marcaj. Chiar dacă au înscris mai multe puncte din spațiul de trei secunde, scor 32-24, jucătoarele echipei din Iași au pierdut duelul la punctele venite din partea formațiilor de start, acolo unde titularele grupării ardelene au câștigat disputa cu un categoric 59-35.

Universitatea Cluj - Galactica Brașov 61-46. O victorie logică pentru gazde, care se mențin în lupta pentru primul loc în Divizia A2. Deși au avut mici probleme financiare în echipă, jucătoarele antrenate de Florin Covaciu le-au arătat fanilor că își pot onora statutul de favorite din partida cu gruparea din Brașov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!