Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ: Municipal Satu Mare - CS Olimpia Bucureşti 76 - 60

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.02.2011

Municipal Satu Mare a învins pe CS Olimpia Bucureşti cu 76 – 60 (21-14, 22-14, 21-18, 12-14) într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 9 a fazei a IIa a Diviziei A feminin Seria A1. Ambele echipe au profitat de faptul că loturile naţionale U18 şi U20 sunt în pregătire la Satu Mare şi că în componenţa acestora se găsesc nu mai puţin de 10 jucătoare legitimate la unul dintre cele 2 cluburi şi au disputat partida directă chiar dacă meciul fusese programat iniţial pe 26 februarie.

Cu 16 puncte, 8 recuperări şi 4 pase decisive, Lori Bjork a fost cea mai bună jucătoare a gazdelor. Ea a fost secondată de Anita Teilane, autoarea unui doble double cu 12 puncte şi 11 recuperări. 

De la Olimpia s-au remarcat Cristina Bigică cu 15 puncte şi 2 recuperări şi Gabriela Cursaru cu 11 puncte, 4 recuperări şi 4 pase decisive.

Partida a început echilibrat şi Olimpia a condus pe tabelă, chiar dacă la o diferenţă foarte mică, timp de 7 minute. A urmat un parţial de 9-0 pentru Satu Mare, scorul s-a modificat de la 9-10 la 18-10 în favoarea gazdelor şi din acel moment fetele pregătite de Dan Fleşeriu nu au mai cedat iniţiativa, diferenţa ajungând în unele momente chiar şi la 20 de puncte. 

În urma acestei victorii Municipal Satu Mare îşi menţine prima poziţie în clasamentul Seriei A1 în timp ce CS Olimpia ajunge la cota 5 în dreptul înfrângerilor şi ocupă în continuare ultima poziţie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!