Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Politehnica Național Iași - Sportul Studențesc Omnilogic 65-50

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.02.2011

După patru etape, Sportul Studențesc Omnilogic a rămas singura echipă din Divizia A2 care nu a câștigat niciun meci în această fază a competiției. Gruparea din Capitală a pierdut, sâmbătă, la Iași, scor 50-65, partida împotriva formației Politehnica Național, din localitate, informează totalbaschet.ro.

Mai citiți și:

VIDEO. Taisia Lungu a marcat în propriul coș, în urmă cu un sezon, chiar la Iași

Punctele marcate din spațiul de trei secunde au fost decisive în stabilirea învingătoarei, oaspetele neavând decât 12 puncte din ”căciulă” față de cele 38 ale adversarelor. Mai mult, echipa de bază a gazdelor a marcat 53 de puncte, replica grupării din Capitală nefiind una pe măsură, doar 36 de puncte.

Amfitrioanele nu aveau cum să piardă o partidă pe care au dominat-o din primul și până în ultimul minut, conducând chiar și la o diferență de 28 de puncte, în minutul 24, atunci când tabela a arătat 46-18. Oaspetele nu au contat nici măcar în debutul întâlnirii, atunci când Politehnica Național Iași a marcat 16 puncte fără răspuns în doar șase minute de la primul angajament.

În urma acestui rezultat, gazdele se află pe locul cinci, penultimul, în Divizia A2, cu o victorie și trei înfrângeri, în timp ce echipa Sportul Studențesc Omnilogic închide clasamentul cu patru meciuri pierdute din tot atâtea disputate. LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj se află la egalitate de puncte, șase, pe primele două poziții în ierarhia pentru locurile 9-14.

sursa foto: bkfocus.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!