Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Rapid Bucureşti - LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe 39-71

Maria Barbaras

Maria Barbaras
09.02.2011

Rapid Bucureşti a pierdut în întâlnirea cu LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe într-un meci contând pentru etapa a 5-a Divizia A1 la baschet feminin, scor final 39-71(10:24,8:10, 10:25, 11:12).

Încă de la începutul meciului echipa covăsneană s-a impus fără nici un drept de apel. I.Vass a înscris în debut un coş de 3 puncte, iar replica rapidistelor a venit prin C. Ene, tabela de marcaj indicând scorul de 2-5. Pe parcursul desfăşurării partidei diferenţa de scor a început să se mărească, astfel că în minutul 7 al primului sfert, între cele două echipe s-a înregistrat o diferenţă de 10 puncte, iar la finalul acestuia scorul era de 8-24. Al doilea sfert s-a dovedit a fi unul mai echilibrat, cu o diferenţă de doar 2 puncte în favoarea învingătoarei. Prin numeroase aruncări de 3 puncte, F. Diaconu a încercat reducerea diferenţei, însă şansa nu a fost de partea echipei sale, scor la pauză 18-34.

După pauză mare rapidistele s-au întors pe teren parcă şi mai debusolate decât erau la începutul meciului şi soarta partidei nu mai putea fi schimbată, covăsnencele creându-şi un avantaj mai mult decât confortabil de 19 puncte, scor 28-59. Deşi pe final de meci cele două echipe au mers umăr la umăr, nimic nu mai putea schimba soarta partidei, scor final 39-71.

 

În această confruntare s-au remarcat:

Rapid Bucureşti: N. Burlakova - 11 puncte şi 3 recuperări; C. Perta - 9 puncte şi 8 recuperări şi F. Diaconu - 6 puncte şi 7 recuperări.

LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe: I. Vass - 22 puncte şi 9 recuperări; R. Walkner - 16 puncte şi 21 recuperări şi F. Ardeleanu 14 puncte şi 2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!