Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. SCM Craiova - BCM Bega Danzio 74-58

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
20.01.2011

SCM CSS Craiova a învins în această seară pe BCM Bega Danzio Timișoara cu scor 74-58 (18–11,  10–16,  23–10,  23–21). Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor din Craiova, contând pentru etapa a doua a acestui retur de campionat.

Meciul s-a disputat într-o manieră constantă, echipa gazdă stabilindu-se la conducere din minutul doi, netrecând niciodată pe plan secund. Primul sfert a fost câștigat de către echipa din Oltenia cu 7 puncte diferență, grație reușitelor de trei puncte marcate de către jucătoarele Eniko Tarta, Janina Simionca și Anca Șipoș.

În sfertul al doilea, bănățencele au reușit să reducă din diferență, marcând 10 puncte consecutive fără replică de la echipa gazdă,  prin reușitele jucătoarelor Ancuța Stoenescu și Ana Vuksic. Astfel echipa din Craiova a intrat la pauză cu avantaj minim.

La începutul reprizei secunde, gazdele au început să măreasca diferența de scor considerabil reușind 12 puncte consecutive la începutul celui de-al treilea sfert.

Deși două dintre jucătoarele titulare ale echipei gazdă au fost eliminate pentru greșelile personale comise, Janina Simionca și Eniko Tarta, cea din urmă fiind scoasă din joc încă din sfertul al treilea, echipa din Timișoara nu a reusit să își ajungă din urma adversarele, craiovencele câștigând acest meci cu un avantaj de 14 puncte. Echipa SCM CSS Craiova continuă acest debut de retur cu încă o victorie,  având 3 jucătoare care au marcat peste 10 puncte fiecare.

Remarcate au fost:

SCM CSS Craiova: Anca Șipoș - 18 puncte, 7 recuperări; Tena Matthews – 18 puncte, 7 recuperări; Janina Simionca – 17 puncte; Fatou Kane – 5 puncte, 24 recuperări.

BCM Bega Danzio Timișoara: Ancuța Stoenescu – 25 puncte, 5 recuperări; Corina Moroșan – 10 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii