Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Constanța a încheiat fără victorie participarea în EuroCup Women

CSM Constanța a încheiat fără victorie participarea în EuroCup Women

CSM Constanța a pierdut și ultimul meci din grupa C în EuroCup Women, 61-95 pe terenul lui Union Feminine Angers în cursul serii de miercuri, 29 noiembrie. Prin acest rezultat, jucătoarele pregătite de Alexandru Olteanu au încheiat aventura europeană cu 0-6 bilanț.

Angers: Leila Lacan, Jasmine Bailey, Julie Wojta, Kekelly Elenga, Nabala Fofana

Constanța: Annemarie Godri-Părău, Sigrid Koizar, Gabriela Mărginean, Gabriela Irimia, Kristina Higgins

Deși a început curajos meciul, CSM Constanța a pierdut pasul spre finalul primului sfert, când de la 13-14 s-a ajuns la 26-16 în decurs de trei minute și jumătate. Ecartul a urcat în primele momente ale celui de-al doilea sfert și Angers s-a desprins la 36-19, vicecampioana României fiind capabilă să vină cel mult până la -10 în următoarele minute și la pauză s-a intrat cu 42-30.

Sfertul al treilea a fost unul de uitat pentru formația de la malul Mării Negre în special prin prestația defensivă avută. Constanța a încasat 38 de puncte pe parcursul acestui act și a intrat într-un deficit mare, iar Angers a condus cu 80-46. În ultimele 10 minute formațiile au marcat un număr egal de puncte, câte 15, iar în cele din urmă tabela a indicat scorul de 95 la 61 în dreptul gazdelor.

Leila Lacan a contribuit cu 17 puncte, 3 pase decisive, 3 intercepții și 7/9 din acțiune în victoria lui Angers, iar Axelle Merceron și Nabala Fofana au avut câte 12 puncte.

Kristina Higgins a stat cu 13 puncte și 5 recuperări, iar următoarele marcatoare ale Constanței au fost Dragana Zivkovic (11 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive) și Gabriela Irimia (10 puncte, 4 recuperări, 6 mingi pierdute).

CSM Constanța a încheiat pe ultima poziție în grupa C, cu șase înfrângeri în tot atâtea jocuri. Angers o să continue aventura europeană, după ce a terminat pe locul secund în acest cvartet.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!