Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Constanța a pierdut în fieful lui Kibirkstis

CSM Constanța a pierdut în fieful lui Kibirkstis

CSM Constanța va fi în mod cert pe ultimul loc în grupa C din EuroCup Women în urma înfrângerii din fieful lui Kibirkstis Vilnius, 78-87 în cursul serii de miercuri, 22 noiembrie. Jocul a contat pentru etapa a cincea.

Kibirkstis: Dalia Donskichyte, Justina Miknaite, Martyna Petrenaite, Taisiia Udodenko, Livija Sakeviciute

Constanța: Annemarie Godri Părău, Dragana Zivkovic, Sigrid Koizar, Gabriela Mărginean, Kristina Higgins

Vicecampioana României a avut un start excelent de meci și Mărginean a dus scorul la 0-7, de unde ecartul de șapte puncte s-a refăcut în noi ocazii. Balticele au prins un run de 7-0 prin care au egalat situația la 11 și la 16-15 au putut prelua conducerea în urma punctelor lui Donskichyte, iar sfertul de debut s-a încheiat cu 23-18. Constanța a pierdut puțin contactul și a permis adversarei o desprindere la nouă puncte, însă Koizar a înscris de la distanță pentru 27-26 în revenirea trupei de la malul Mării Negre. Noi schimbări pe tabelă s-au produs ulterior și jucătoarele lui Alexandru Olteanu au revenit la conducere (35-36) și finalul reprizei s-a dovedit ceva mai inspirat în ofensivă pentru gazde: 46-44.

Sfertul cu numărul trei i-a permis lui Kibirkstis desprinderea la peste 10 puncte (61-50) și echipa din Lituania a putut face diferența în mod decisiv astfel. După 68-58 la finalul celor 30 de minute, Constanța a venit cel mult la -3 în urma reușitei lui Higgins (81-78), dar nu a marcat din acel moment și partida s-a terminat cu 87-78 pentru Kibirkstis. Rezultatul a oficializat eliminarea vicecampioanei României din EuroCup, dar a devenit cert și faptul că acestea o să încheie grupa C pe ultima poziție indiferent de rezultatele rundei finale.

Șase sportive din tabăra gazdelor au fost în double digits. Dalia Donskichyte a contribuit cu 15 puncte, 12 pase decisive, 4 recuperări și 3 intercepții, în timp ce Livija Sakeviciute a stat cu 13 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Taisiia Udodenko și Gabriele Sulske au avut câte 12 puncte, iar Morgan Pullins și Egle Zabotkaite câte 10.

Gabriela Mărginean s-a evidențiat pe lista marcatoarelor cu 17 puncte, alături de 5 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții. Kristina Higgins a avut un double-double format din 14 puncte și 12 recuperări, pe lângă care a bifat 3 capace, iar Dragana Zivkovic a terminat cu 12 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

CSM Constanța va juca ultimul meci din EuroCup Women tot în deplasare, miercurea viitoare, împotriva lui Union Feminine Angers.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    mda
    au pierdut pestoaicele

    cu 5 luni în urmă (23.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!