Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Constanța a pierdut pentru a treia oară în EuroCup Women

CSM Constanța a pierdut pentru a treia oară în EuroCup Women

Ultima formație din România care a evoluat în această săptămână pe plan european a fost CSM Constanța, vicecampioanele României fiind implicate în a treia rundă din EuroCup Women. Trupa dobrogeană a pierdut acasă în cursul serii de joi, 26 octombrie, cu 48-68 în fața lui Union Feminine Angers, în cadrul grupei C.

Constanța: Annemarie Godri-Părău, Dragana Zivkovic, Sigrid Koizar, Gabriela Mărginean, Kristina Higgins

Angers: Oceanie Monpierre, Leila Lacan, Jasmine Bailey, Kekelly Elenga, Masseny Kaba

Primul sfert a propus cinci schimbări la conducere și după ce Angers a condus inițial, Constanța a reușit să revină și Godri-Părău a dus gazdele în premieră în față, pentru ca apoi Croitoru să încheie actul inaugural cu 18-17, după ce vicecampioana României a marcat patru puncte la rând. Scenariul s-a repetat în al doilea sfert, când ambele formații au fost pe rând la conducere, dar după liberele lui Mărginean de la 26-25, cu puțin sub patru minute până la pauză, a urmat un run de 8-0 pentru vizitatoare și scorul la pauză a devenit 26-33.

Startul reprizei secunde le-a adus celor de la Angers un parțial de 9-2 și scorul a urcat la 28-42, iar de acolo până la finalul sfertului trei s-au marcat în total nouă puncte și echipa din Franța a condus cu 31-48. Angers a ajuns la +20 cu tripla lui Dursus și diferența maximă s-a înregistrat la 41-63, iar în cele din urmă tabela a indicat 48-68 la finalul partidei de la Constanța.

Marine Dursus a adăugat 12 puncte, 5 recuperări și 4 intercepții pentru Angers, iar Kekelly Elenga (11 puncte, 4 recuperări) și Jasmine Bailey (10 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, 2 capace) au fost următoarele marcatoare.

Singurele în double digits din tabăra Constanței au fost Kristina Higgins (12 puncte, 4 recuperări) și Dragana Zivkovic (10 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții).

Formația de la malul Mării Negre va începe returul fazei grupelor din EuroCup Women pe teren propriu, pe 1 noiembrie, când primește vizita lui Galatasaray. Angers va juca tot atunci cu Kibirkstis, în Franța.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!