Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare câștigă în fața celor de la FCC Baschet Arad pe teren propriu

CSM Satu Mare câștigă în fața celor de la FCC Baschet Arad pe teren propriu

Etapa a doua din faza a doua a Ligii Naționale de baschet feminin a avut loc în weekend-ul recent încheiat. Iată rezultatele consemnate în cele două grupe valorice:

Grupa A:

CSM Târgoviște 72-69 Olimpia CSU Brașov

Până în sfertul patru, cele două echipe au trecut alternativ la conducere. În ultimele zece minute, gazdele au reușit să stăpânească mai bine jocul și au știut cum să gestioneze momentele de final ale jocului. Alina Chivu a cea mai bună marcatoare de la Târgoviște cu 23 de puncte, iar Ecaterina Armanu de la Brașov a dat replica cu 19 puncte înscrise.

ACS Sepsi SIC 104-67 CS Universitatea Cluj-Napoca

Campioana en-titre s-a impus fără probleme în fața propriilor fani în confruntarea cu ”U” Cluj, având un avantaj de 17 puncte la pauză, scor 48-31. Chrissi Givens a totalizat 29 de puncte în această partidă, iar Mariah King de la oaspete a pus 24 de puncte pe tabelă.

CSM Satu Mare 59-51 FCC Baschet Arad

Cel mai așteptat duel al rundei a oferit puține puncte, iar sătmărencele și-au consolidat poziția a doua după această victorie. După prima repriză, Aradul conducea la un punct, 28-29, însă în partea a doua s-a grăbit la finalizare iar gazdele au fost mai eficiente pe fază ofensivă. Bernice Mosby a fost cea mai bună marcatoare de la Satu Mare cu 20 de puncte, în timp ce Adrienne Webb a fost lidera echipei sale la acest capitol cu 14 puncte înscrise.

 

Grupa B:

BC Sirius Târgu Mureș 72-61 Agronomia București

Oaspetele au condus la pauză, scor 27-33, însă Sirius a făcut un sfert trei excelent în care a marcat 29 de puncte și a păstrat un avantaj important până la final. Cristina Badi a avut 21 de puncte iar Brittney Dunbar a realizat un double-double din 18 recuperări și 10 pase decisive. Sonia Vilcinschi a fost cea mai bună marcatoare de la Agronomia cu 22 de puncte.

CS Rapid București 74-71 Phoenix Știința Constanța

Echipa alb-vișinie a reușit învingă liderul grupei B după un meci în care a condus la pauză, scor 41-33. Spre sfârșitul partidei, constănțencele s-au apropiat la 71-67 și 73-71, însă Florina Diaconu a transformat o liberă cu mai puțin de două zeci de secunde rămase, stabilind scorul final. Diaconu a avut din nou o evoluție impresionantă, trecându-și în cont 25 de puncte, 12 recuperări și 9 pase decisive. În replică, Lauren Brozoski a reușit să marcheze 27 de puncte.

CSM Alexandria 51-65 ACS KSE Târgu Secuiesc

Gazdele au început slab meciul, după zece minute scorul fiind de 6-21. La pauză, tabela indica 22-30 iar oaspetele au știut să conserve avantajul creat în startul disputei din Teleorman. Kaila Mobley de la Târgu Secuiesc a terminat confruntarea în double-double cu 14 puncte și 16 recuperări, iar Georgiana Voicu a înscris 19 puncte pentru Alexandria, la care a adăugat 5 recuperări.

*Foto: Nagy Norbert/Facebook CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!