Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare câștigă la Târgu Mureș după ce s-a desprins în repriza secundă

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.01.2018

csm satu mare sirius targu mures

CSM Satu Mare s-a impus la Târgu Mureș după ce s-a desprins în partea a doua. Scorul între ultima clasată și ocupanta locului secund s-a încheiat: 67-89, pe sferturi: 22-19, 16-19, 18-26 și 11-25. 24 de puncte a marcat formația vizitatoare pe contraatac.

Ionel Brustur le-a trimis în formula de start pe Meszaros, Mitov, Radu, Robinson și Radovic. Marius Dobă a răspuns cu Harrison, Green, Kadar, Mandache și Miller. Mitov a înscris prima, de după semicerc, iar Miller a marcat primul coș al oaspetelor, pentru 3-2. Au urmat momente cu ratări de ambele părți și Mitov și-a trecut în cont a doua reușită de după semicerc, în minutul trei. Mandache a reușit prima triplă a oaspetelor. CSM s-a apropiat la un punct, iar gazdele și-au mărit avansul la 5. Robinson și Mandache au scuturat plasa de după semicerc pentru 20-17. În ultimul minut al sfertului nu s-a mai înscris, iar la prima pauză scorul a fost 22-19.

Radovic a marcat cinci puncte la rând pentru 27-21 în minutul 12. Sătmărencele au reușit un run de 11 puncte și au trecut la conducere, 33-36 în minutul 18. Gal a egalat cu o reușită de la distanță și Mitov readucea formația gazdă în avantaj, 38-36. Miller a egalat și la jumătatea partidei scorul a fost 38-38.

Mureșencele au condus în prima parte a sfertului, dar oaspetele au revenit și au preluat conducerea cu cinci lungimi, 49-54. Ecartul a crescut până la 9 lungimi în sfertul trei, iar la ultima pauză scorul a fost 56-64. Sfertul patru a început cu trei triple ale CSM-ului și una pentru gazde și scorul era 59-73 în minutul 33. Solopova a dus diferența la 23 de puncte, 64-86 când mai erau două minute. UPM BC Sirius Târgu Mureș s-a încheiat 67-89 și sătmărencele au obținut a 9-a victorie în campionat.

Oaspetele au făcut diferența cu 52 de puncte din spațiul de trei secunde, față de 18 ale gazdelor. Mureșencele au marcat mai mult de după semicerc, 10 față de 6. 30-45 a fost scorul la recuperare.

Marina Solopova a încheiat în triple-double cu 18 puncte, 11 recuperări și 10 assist-uri. Și Taneisha Harrison s-a remarcat cu un double-double, 25 de puncte și 11 recuperări. Mandache a urmat-o cu 19 puncte și 9 recuperări, iar Miller a avut 10 puncte.

Angel Robinson a gost coșghetera gazdelor cu 18 puncte la care a adăugat 7 recuperări. Au urmat-o Mitov cu 14 puncte și Gal cu 12.

Pentru CSM Satu Mare urmează un meci acasă cu FCC ICIM Arad, în etapa următoare, iar UPM BC Sirius Târgu Mureș va juca în deplasare la Brașov.

*foto: csmsatumare.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!