Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște va juca în LNBF și în sezonul 2019/2020

CSM Târgoviște va juca în LNBF și în sezonul 2019/2020

Liga Națională de Baschet Feminin va avea la start 14 echipe în ediția 2019/2020, împărțite în două grupe de câte 7 în prima fază. CSM Târgoviște va participa și în următoarea ediție de campionat, chiar dacă are în continuare problemele cunoscute din trecut.

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Director al Federației Române de Baschet, importantă pentru configurația Ligii Naționale de Baschet Feminin în noul sezon. Din informațiile noastre, echipa CSM Târgoviște a fost primită și în următoarea ediție de campionat. Reamintim că formația dâmbovițeană era dată ca nefiind eligibilă, având decizii BAT neachitate.

Campionatul ar urma să aibă 14 echipe la start, împărțite în grupe regionale de câte 7. Se confirmă că din grupa Vest fac parte: FCC Baschet Arad, CSM Sibiu, ACS KSE Târgu Secuiesc, CS Universitatea Cluj-Napoca, CSU Oradea, CS BC Sirius Târgu Mureș și CSM Satu Mare. În grupa Est vor juca CS Phoenix Constanța, CS Țara Bârsei 2011 Brașov (Olimpia CSU), CSM Târgoviște, CS Agronomia București, CS Rapid București, CSM Alexandria și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Despre sistemul de disputare propus echipelor găsiți informații aici.

Vom reveni cu amănunte

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    Ceva normal!
    Asa cum era de asteptat! Targoviste are voie la orice. Regulamentele de acest gen sunt pentru echipele din Transilvania

    cu 4 ani în urmă (27.08.2019)
    • CSS Târgovişte păunul:

      Evident...
      ...ca frati de la Targoviste are voie la orice....că e frati mei da?daca nu iti convine poti sa mergi acolo la tine la Turris si sa ne lasi pe noi in pace sa ne facem treaba....sarakule

      cu 4 ani în urmă (27.08.2019)
    • CSM Alexandria 22Liza22:

      treaba?
      Adica treaba voastra, cea de hoti?

      cu 4 ani în urmă (27.08.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!