Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Una peste alta este 1-0 și acest lucru este cel mai important”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.02.2016

Olimpia CSU Brașov a pornit greu în play-off în fața lui Phoenix Galați, dar a reușit să câștiga partida de debut cu scorul de 78-75. Antrenorul formației din Brașov, Dan Calancea, a tras concluziile după victoria în fața gălățencelor și admite că se aștepta la un meci dificil:

„Ne așteptam la un meci extrem de dificil, ținând cont că în ultimele 3 săptămâni nu am avut niciodată mai mult de 7 jucătoare la antrenament. Este firesc ca după o perioadă de 3 săptămâni fără jocuri, echipa să nu poată să joace la randament maxim, dar una peste alta este 1-0 și acest lucru este cel mai important.”

Întrbat despre punctele încasate ușor de echipa sa pe tranziție, Dan Calancea speră să poată remedia acest aspect pâbă la meciul 2:

„La ultimele antrenamente acest lucru l-am lucrat foarte mult, am lucrat pentru tranziția în defensivă. Această nu a funcționat la început și până la pauză mare am primit 19 puncte pe tranziție defensivă, ceea ce nu este în regulă. Sperăm ca la jocul de la Galați să remediem această problemă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!