Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: ”În campionat ne va fi mult mai greu cu echipa din Alexandria”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
16.02.2011

Echipa CSM Satu Mare a rămas neînvinsă în faza a doua a acestui sezon, având opt victorii consecutive din tot atâtea posibile, după victoria din sferturile de finală ale Cupei României, la feminin, scor 67-41, cu CST Alexandria, în deplasare.

Antrenorul grupării ardelene, Dan Fleșeriu, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, că jucătoarele sale au intrat mai greu în meci, însă, per ansamblu, este mulțumit de evoluația echipei. ”Ne-am încălzit destul de greu, de aceea am primit mult prea multe puncte în primul sfert. Din momentul in care am intrat în meci, cum se spune, nu am mai avut probleme”, a punctat tehnicianul.

Dan Fleșeriu a precizat, pentru totalbaschet.ro, că meciul cu CST Alexandria, din campionat, care va avea loc tot în deplasare, peste două etape, nu va semăna cu partida din Cupă. ”Sunt convins că cei de la Alexandria au pregătit meciul de campionat de săptămâna viitoare și sunt conștient că atunci vom avea o misiune mult mai grea”, a adăugat tehnicianul formației din Satu Mare.

Formația CSM Satu Mare a dispus, marți seară, în deplasare, scor 67-41 de CST Alexandria. Potrivit totalbaschet.ro, întâlnirea a contat pentru manșa tur a sferturilor de finală din cadrul Cupei României, la feminin. Meciul retur va avea loc pe data de 2 martie, la Satu Mare, formația din Alexandria având nevoie de o diferență de cel puțin 27 de puncte pentru a-și asigura un loc la turneul final.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!