Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Aradul a fost echipa mai bună"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
24.02.2011

Antrenorul formaţiei BCM Danzio Timişoara a declarat că echipa sa a pierdut miercuri la Arad, 87-52 pentru că oaspetele alcătuiesc o echipă mai puternică. Chiar dacă au reuşit să ţină piept ardelencelor în primul sfert, baschetbalistele de pe Bega au cedat iniţiativa în momentul în care trupa lui Stacey Nolan s-a distanţat la zece puncte, în sfertul doi. Tehnicianul Timişoarei a folosit toate jucătoarele din lot şi e mulţumit că nu are accidentări pentru jocul de sâmbătă cu Craiova.

 

Au jucat ele puţin mai slab în primul sfert. Aradul este incontestabil echipa mai bună, iar în momentul în care ele s-au distanţat am făcut şi eu schimbările de jucătoare la noi în echipă. Nu avea rost să ne obosim pentru că ne aşteaptă sâmbătă un meci foarte dificil. Mă bucur că nu am avut accidentări. Au jucat toate fetele, chiar şi cele care au evoluat mai puţin până acum.  

Chiar dacă au pierdut la Arad, timişorencele rămân cu şanse mari de calificare în 1-4. Dan Ionescu spune că lupta se dă în trei şi că va sta cu ochii şi pe adversarele echipei sale.

Oarecum, Sfântu-Gheorghe este avantajată pentru că joacă pe teren propriu cu toate contracandidatele.  În opinia mea, au un pas înainte în lupta pentru locul 3. Urmează o bătălie în trei între Alexandria, Craiova şi Timişoara pentru ocuparea locului 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!