Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "E o victorie extrem de dorită. Depinde doar de noi sa stăm pe 4"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.01.2011

Antrenorul echipei BCM Bega Danzio era fericit la finalul partidei câştigate de echipa sa cu 75-68 în faţa Rapidului, mai ales datorită faptului că elevele sale nu au cedat nici măcar după ce principala marcatoare a echipei, Ancuţa Stoenescu a ieşit de pe teren cu 15 minute înainte de final. Dan Ionescu se bucură că vine o pauză în campionat pentru ca jucătoarele cu probleme din lot să îşi poată reveni. În plus, tehnicianul alb-violetelor spune că locul 4 din clasament e unul neaşteptat.

A fost o victorie extrem de muncită şi de dorită, mai ales că am jucat mai bine de un sfert fără principala noastră jucătoare. E normal să mai intervină şi un anumit joc mai slab al echipei noastre. Mă bucur pentru victorie şi pentru faptul că am reuşit să o obţinem cu ajutorul celorlalte jucătoare ale noastre. Trebuie însă să îmbunătăţit jocul echipei, în situaţia în care nu va mai juca Ancuţa Stoenescu. Ea are o uşoară entorsă. Noroc că acum intrăm într-o oarecare pauză, 12 zile, după care mergem la Satu Mare, un meci care nu ne interesează şi în care mai mult ca sigur Ancuţa nu va juca. Aşteptăm publicul la următorul joc de acasă, cu Alexandria, pe 12 februarie. Cu această victorie, momentan ne clasăm pe locul 4. Depinde doar de noi dacă rămânem acolo sau coborâm. E un loc peste aşteptările noastre. Noi am avut ca obiectiv calificarea în 1-8. Faptul că suntem pe locul 4 e un lucru care ne bucură.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!