Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Nu mergem să ne predăm cu Sfântu-Gheorghe"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
04.03.2011

Tehnicianul formaţiei BCM Danzio Timişoara a prefaţat duelul dintre formaţia sa şi BC Sepsi Sfântu-Gheorghe. Dan Ionescu spune că gazdele de mâine sunt favorite şi le vede chiar în finala campionatului, dar declară că Timişoara îşi va juca şansa.

Nu trebuie să uităm că tradiţia e de partea echipei din Sfântu-Gheorghe. Au câştigat de patru ori împotriva noastră. Noi am reuşit să îi învingem o dată. Au un lot mai bun şi joacă pe un teren vulcanic din punct de vedere al fanilor. E mai greu să câştigi în aceste condiţii. Dar noi ne jucăm şansa, nu mergem să ne predăm. Mai sunt 5 etape. Suntem la adăpostul celor 13 puncte din tur. Nu vom face un capăt de ţară dacă vom pierde, chiar şi la scor. Vom juca serios. În funcţie de cum vor decurge lucrurile, voi vedea dacă trebuie să schimbăm strategia în aşa fel încât să ne gândim deja la următorul meci.

Dan Ionescu nu crede că BC Sepsi va fi obosită după jocul de miercuri din Cupa României.

Nu cred că vor fi obosite. Au jucat la Iaşi şi au avut un meci relativ uşor. Acasă joacă foarte bine şi chiar dacă au avut un start de sezon mai dificil cred că vor ajunge în finala campionatului. Ştiu că au transferat o jucătoare din WNBA, dar nu cunoaştem prea multe despre ea.

Deşi Timişoara a fost acuzată în ultimele etape că a "furat cu arbitrii", Dan Ionescu e de părere că echipa sa nu are de ce se se teamă sâmbătă şi că aşteaptă un arbitraj normal la jocul cu formaţia din Sfântu-Gheorghe.

Vizavi de acuzaţii care ne-au fost aduse, e frustrat pentru două echipe precum Alexandria şi Craiova, care au fost pe primele două locuri în seria Sud să piardă la Timişoara. E normală reacţia lor.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, la Sfântu-Gheorghe. În tur, Timişoara s-a impus pe teren propriu cu scorul de 57-44.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!