Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Nu ne interesează meciul cu Satu Mare"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
07.02.2011

Antrenorul echipei BCM Bega Danzio, Dan Ionescu spune că pentru echipa sa, partida de la Satu Mare este una cu o învingătoare clară: echipa gazdă! Tehnicianul echipei de pe Bega nu o va avea la dispoziţie pe Ancuţa Stoenescu, cea care în meciul din tur a marcat coşul victoriei de la jumătatea terenului în ultima secundă de joc!

În aceste condiţii, Dan Ionescu spune că meciul de la Satu Mare va fi unul pregătitor pentru disputa mult mai importantă cu BC Alexandria, de la sfârşitul săptămânii.

Noi nu pregătim partida de la Satu Mare, noi pregătim jocul cu Alexandria. Nu ne interesează meciul de marţi. Mergem să facem o partidă în condiţiile în care ne lipseşte cea mai bună jucătoare, Ancuţa Stoenescu. Vedem ce va ieşi. Va fi un antrenament sub formă de joc. Nu mergem doar să jucăm, mergem să repetăm ceea ce am pregătit la antrenamente pentru jocul viitor. Depinde doar de jucătoare dacă au ambiţia să ţină de scor. Uneori este un drum lung de la a vrea până la a putea, aşa cum am păţit la Craiova. Categoric însă, la Satu Mare va juca tot lotul deplasat. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!