Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu pus pe glume de ziua lui: Petrec între "sânii" familiei :)

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
10.02.2011

BCM Bega Danzio continuă seria aniversărilor zilelor de naştere. După ce săptămâna trecută Corina Moroşanu şi-a schimbat starea civilă, iar Raluca Alecu a împlinit 21 de ani, astăzi e rândul antrenorului Dan Ionescu să fie felicitat. Tehnicianul echipei de pe Bega a împlinit 43 de ani, dar spune că nu e vârsta sa reală. Antrenorul a primit din partea echipei un tablou cu fotografii şi cu dedicaţii din partea fiecărei jucătoare.

O sărbătoresc între "sânii" familiei, cum se spune în limbaj de cartier. Mă simt mai bătrân, mai "copt" cu un an. Dacă ar fi să socotim vârsta majoratului când majoritatea bărbaţilor spun că atunci începe viaţa, aş zice că am 25 de ani.

Chiar dacă meciul cu Alexandria este la doar două zile distanţă, Dan Ionescu îşi va invita jucătoarele în oraş.

În ultimul timp tot petrec cu fetele, atât zilele lor cât şi a mea. Am primit cadoul lor, sunt foarte mulţumit şi sper să mă mulţumească şi sâmbătă când vrem să învingem formaţia din Alexandria. Îmi doresc de ziua mea să câştigăm sâmbătă, asta ca un cadou apropiat. Probabil mai spre seară voi primi şi alte cadouri, e prea devreme acum. Categoric voi sărbători alături de echipă. Deseară vom ieşi în oraş. Mai sunt destule locuri unde putem să facem sudura prin puncte.   

Tot astăzi este şi ziua de naştere a jucătoarei Henrietta Blejan, care împlineşte 18 ani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!