Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Putem visa frumos în continuare sau să rămânem împământeniţi pe 6"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.02.2011

"Ori la bal, ori la spital". După acest principiu se vor orienta baschetbalistele de la Danzio Timişoara în meciul cu SCM Craiova. Partida e una decisivă pentru ambele formaţii în lupta pentru locul 4, iar câştigătoarea rămâne în cărţi pentru un loc în semifinale. Antrenorul Timişoarei, Dan Ionescu anticipează un duel dificil, dar spune că echipa sa doreşte să îşi ia revanşa după înfrângerea din tur. În plus, exist doar două variante pentru alb-violete sâmbătă seara.

La fete nu este nimic dinainte stabilit. Craiova a pierdut, dar poate să renască din propia cenuşă şi să vină aici să câştige în oraşului Phoenixului. Este un meci foarte greu pentru că în cazul în care vom câştiga vom putea visa în continuare sau putem să ne trezim brusc din acest vis şi să rămânem împământaţi pe locul 6. Înfrângerea de la Craiova a fost un duş rece pentru noi. Toată echipa a jucat foarte slab. Fetele sunt acum foarte montate, doresc o revanşă şi sperăm să o facem într-o manieră cât mai categorică.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!