Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Militaru: "Diferenţa s-a făcut în sfertul trei"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.01.2011

Tehnicianul Rapidului, Dan Militaru spune că partida de la Timişoara a fost una echilibrată, dar pe care echipa sa a pierdut-o în sfertul trei, când nu a marcat mai bine de 5 minute. În plus, pe final, fetele sale au căzut fizic şi nu au reuşit să le mai ajungă pe timişorence pe tabela de marcaj.

A fost un echilibru destul de strâns. În sfertul al treilea am avut 7 minute în care nu am marcat şi acolo s-a făcut diferenţa. În rest, ca la orice fel de meci de fete, nu se ştie niciodată cine va câştiga. Echipa a arătat că se poate mai mult, dar totuşi e greu. Jucăm sâmbătă-miercuri-sâmbătă şi nu avem timp de refacere. De aceea a fost şi căderea din final. Noi avem un nucleu gata format, sunt unele jucătoare care evoluează la Rapid de 5-6 ani, le-am avut şi la echipa de tineret. Nu cred că e vorba de lipsă de experienţă. Noi nu avem niciun obiectiv. Încercăm să ne clasăm cât mai sus. Avem trei înfrângeri, dar cu echipele mari, iar cu formaţia din Craiova am pierdut în ultimele secunde. O să ne vină şi nouă rândul să jucăm acasă cu echipele pe care le putem învinge.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!