Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dejan Mudreša: „Echipa creată în această vară la Arad e bună, sunt mulţumit cum au decurs transferurile”

Dejan Mudreša: „Echipa creată în această vară la Arad e bună, sunt mulţumit cum au decurs transferurile”

FCC ICIM Arad a început luni pregătirea pentru sezonul 2019-2020 sub conducerea noului antrenor, Dejan Mudreša. 13 jucătoare au participat la primul antrenament din presezon, precum și noul secund, Cristian Bondor. Galben-albastrele vor continua pregătirea pe plan local, iar în 7 septembrie vor disputa un prim amical, pe terenul formației de la care a venit antrenorul sârb, ZKK Vrbas Medela.

La antrenament au fost toate cele 13 jucătoare care vor forma lotul arădean în debutul noului sezon: Adrienne Webb (nr. 3), Adela Mercea (4), Veatriki Akathiotou (5), Alexandra Rotariu (6), Rita Bartok (7), Jefimija Karakasevic (8), Marta Fodor (9), Alina Pop (10), Dora Ardelean (11), Anamaria Ciotir (12), Yanina Inkina (13), Larisa Neagu (14), Brankica Hadzovic (15). Șapte dintre acestea continuă de sezonul trecut, iar șase au venit în vară.

„Sunt foarte satisfăcut de primele antrenamente. Jucătoarele au reacţionat bine la primele indicaţii. E complicat când sunt atâtea jucătoare noi, dar nu mă plâng. Echipa creată în această vară la Arad e bună, sunt mulţumit cum au decurs transferurile. Vom avea meciuri de pregătire cu echipe importante şi asta poate conta mult pentru noi.

Filozofia mea se bazează pe o apărare bună şi îmi doresc de la jucătoarele mele să lupte în fiecare meci. Nu ştiu care va fi reacţia elevelor mele, dar vom vedea. Vom lucra la toate compartimentele pentru a face un sezon mai bun decât cel precedent”, a declarat Dejan Mudreša pentru site-ul oficial al formației arădene.

Antrenorul sârb va fi ajutat de noul secund al echipei, Cristian Bondor. Acesta are 27 de ani și activează ca antrenor la formațiile arădene CSS Gloria și Valbon, fiind implicat și în programul Performbaschet al federației.

FCC ICIM Arad va disputa în deplasare 6 meciuri de pregătire în perioada 7-15 septembrie și unul pe propriul teren, în 21 septembrie, cu PEAC Pecs.

Programul din campionat al arădencelor s-a modificat după retragerea lui CSM Sibiu din grupa Vest a LNBF și s-a amânat cu o săptămână prima etapă. Conform tabelei Berger de pe site-ul federației, FCC ICIM Arad ar urma să înceapă noua ediție de campionat la fel ca și precedenta, în deplasare la CSM Satu Mare, în 9 octombrie. Programul nou îl găsiți aici.

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!