Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A2. Politehnica Național Iași, la prima victorie în 2011

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.02.2011

Gazdele și-au adjudecat avantajul terenului propriu în etapa a patra a Divizei A2, la feminin. Galactica Brașov a urcat un loc în clasament, în timp ce echipa Politehnica Național Iași și-a adjudecat prima victorie din acest sezon, în disputa pentru locurile 9-14 în România.

Galactica Brașov - CSM Universitatea Oradea 72-52. Formația din Oradea nu a contat, practic, în acest meci, în care Galactica și-a trecut în cont 30 de puncte din spațiul de trei secunde față de 16 cât au reușit adversarele grupării din Brașov. Întâlnirea a fost decisă de punctele venite de pe bancă, acolo unde amfitrioanele au triumfat cu scorul de 23-2.

Politehnica Național Iași - Sportul Studențesc Omnilogic 65-50. Amfitrioanele nu aveau cum să piardă o partidă pe care au dominat-o din primul și până în ultimul minut, conducând chiar și la o diferență de 28 de puncte, în minutul 24, atunci când tabela a arătat 46-18. Oaspetele nu au contat nici măcar în debutul întâlnirii, atunci când Politehnica Național Iași a marcat 16 puncte fără răspuns în doar șase minute de la primul angajament.

LPS Alba Iulia - Universitatea Cluj. Meciul va avea loc marți, 22 februarie, deoarece formația din Cluj participă și la turneul de sală de la Timișoara, din cadrul Campionatului Național feminin Under 20 și de Divizia B. Gazdele sunt favorite pe hârtie, însă nu trebuie uitat faptul că nicio echipă nu a cunoscut înfrângerea în actuala ediție a Diviziei A2. De fiecare dată, meciurile dintre cele două grupări au fost foarte echilibrate, terenul propriu dovedindu-se decisiv în fiecare confruntare.

După patru etape disputate, în Divizia A2, patru echipe sunt la egalitate de puncte, șase, departajate de coșaveraj: Universitatea Cluj, Galactica Brașov, LPS Alba Iulia și CSU Oradea, însă formațiile din Cluj și din Alba Iulia au un meci mai puțin. Politehnica Iași, cu cinci puncte, se află pe locul cinci, în timp ce Sportul Studențesc închide ierarhia pentru pozițiile 9-14 în România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!