Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eugenio Rodrigues: „Am avut un plan de joc foarte bun”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.02.2016

Eugenio Rodrigues, antrenorul lui Phoenix Galați, a oferit o declarație imediat după ce echipa sa a fost învinsă cu scorul de 78-75 de către Olimpia CSU Brașov în primul meci al seriei de play-off din runda inaugurală. Tehnicianul portughez spune că planul de joc al echipei sale a fost unul foarte bun și este convins că elevele sale meritau victoria:

„Am avut un plan de joc foarte bun. Dacă nu ai fi știut parcursul echipelor de-a lungul campionatului ai fi zis că aceste echipe au fost pe doi sau pe trei, atât de strâns a fost meciul. Acesta a fost pincipalul nostru obiectiv, să fim în meci și puteam chiar câștigat. Sunt convins șu puțin frustrat pentru că puteam câștiga în această seară.”

Întrebat din ce motiv nu au mai menținut ritmul pe tranziție, la fel ca în primele trei sferturi, Rodrigues a spus că rotația mai scurtă a făcut diferența:

„Avem o banca mai scurtă. Am încercat să jucăm rapid tot timpul, nu doar atac ci și în defensivă. Energia nu este nelimitată și în anumite momente ele (n.r olimpia Brașov) au reușit să revină ușor de la 4-5 puncte. Este o diferență între cele două loturi și asta s-a văzut în ultimul sfert.”

Eugenio Rodrigues speră ca echipa sa să trimită seria în meci decisiv:

„Vineri un nou meci, pe terenul nostru, sper să fie unul mai bun pentru a amâna verdictul până la meciul trei.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!