Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad obține medaliile de bronz în Liga Națională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad obține medaliile de bronz în Liga Națională de Baschet Feminin

Sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale de Baschet Feminin s-a încheiat cu meciul decisiv al seriei dintre FCC Baschet Arad și CS Rapid București, formații ce au luptat pentru medaliile de bronz.

Bogdan Bulj a început cu Veatriki Akathiotou, Sheniqua Greene, Martyna Pyka, Trinity Baptiste și Brankica Hadzovic, în timp ce Sandro Orlando le-a trimis în teren pe Carla Popescu, Gabriela Irimia, Justina Kraujunaite, Adrienne Motley și Rodjanae Wade.

După un prim sfert echilibrat, câștigat la limită de către gazde, trupa oaspete a reușit un sfert mai bun, în care și-a ținut adversara la doar opt puncte înscrise. Drept urmare, la pauză, scorul era 35 la 31 pentru Rapid.

După revenirea de la vestiare, Arad a reușit o secvență mai bună și a intrat în avantaj, înaintea actului decisiv: 53-52. Ultimul sfert a fost echilibrat până în ultimele cinci minute când două triple la rând ale galben-albastrelor au redus considerabil șansele alb-vișiniilor la victorie. Akathiotou și-a dus echipa la 11 puncte diferență (69-68) și chiar dacă arădencele au făcut câteva greșeli pe final, acestea și-au asigurat succesul: 71-65.

FCC Baschet Arad a câștigat cu 2 la 1 seria cu CS Rapid București și a terminat stagiunea 2022-2023 pe locul al treilea, în timp ce adversara sa a ocupat poziția a patra.

Așadar, în acest moment, avem clasamentul final al Ligii Naționale de Baschet Feminin:

  1. Sepsi Sfântu Gheorghe
  2. CSM Constanța
  3. FCC Baschet Arad
  4. CS Rapid București
  5. CSU Olimpia Brașov
  6. CS Universitatea Cluj-Napoca
  7. Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc
  8. BC Sirius Târgu Mureș
  9. CSM Târgoviște
  10. CSM Alexandria
  11. CS Agronomia București

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!