Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet UAV Arad trece fără emoții de Agronomia București

FCC Baschet UAV Arad trece fără emoții de Agronomia București

FCC Baschet UAV Arad a obținut un nou succes în Liga Națională de Baschet Feminin, după 76-47 pe teren propriu în duelul de sâmbătă (19.02) cu CS Agronomia București, din etapa a 21-a.

Arad: Akathiotou, Keys, Manea, Ghiță, Vitulova

CS Agronomia: Plăvițu, Panait, Kovacs, Cristea, Șipoș

Cu un run de 16-0 a început disputa, primul coș pentru oaspete fiind reușit de Militaru cu 1:41 înaintea terminării sfertului inaugural. Aradul a avut cel mult +17 în acest parțial, terminat cu 21-6.

Tripla lui Keys de la 34-14 a urcat diferența în premieră la 20 de puncte, de acolo gazdele terminând prima repriză cu un parțial de 12-5 și la cabine s-a intrat cu 46-19.

După două sferturi în care Aradul a reușit să pună 21 respectiv 25 de puncte pe tabelă, la reluare formația lui Jose Araujo Perez a înscris 11 puncte, primind în schimb 16. Agronomia a venit cel mult la -17, sfertul al treilea terminându-se cu 57-35 pentru liderul campionatului.

Arădencele au fost aproape să pună 30 de puncte între pe parcursul ultimelor 10 minute, dar s-au oprit la +29, cele două libere transformate de Fleșer stabilind scorul final, 76-47. Galben-albastrele ajuns la opt victorii consecutive în LNBF cu această ocazie.

FCC Baschet UAV Arad are 18-1 bilanț în acest moment și are de jucat o restanță cu KSE Târgu Secuiesc (26 februarie), în vreme ce Agronomia București coboară la 5-13 și o să joace în devans, pe 21 februarie, cu Sepsi-SIC.

Andreona Keys (20 de puncte) și Georgiana Plăvițu (13 puncte) au condus lista marcatoarelor din cele două formații.

*foto: Facebook FCC Baschet UAV Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!