Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Final Four-ul CRBF - Informații despre comercializarea biletelor

Final Four-ul CRBF - Informații despre comercializarea biletelor

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a anunțat în cursul zilei de joi, 18 februarie, detalii legate de prețul biletelor pentru Final Four-ul Cupei României, ediția 2021-2022, și de când începe comercializarea acestora.

Clubul covăsnean notează că cel mult 1000 de persoane vor putea asista la meciurile din finalul săptămânii viitoare, 26 și 27 februarie.

Biletul zilnic costă 15 lei, în vreme ce biletele pentru două zile costă 25 de lei. Fanii au opțiunea să achiziționeze biletele pentru două zile în avans.

Procesul vânzării tichetelor o să înceapă luni, 21 februarie, înaintea meciului pe care Sepsi-SIC îl are cu CS Agronomia București (ora 17.00).

Potrivit informațiilor transmise de covăsneni, biletele pot fi achiziționate în zilele de marți și joi între orele 14.00 și 18.00, respectiv miercuri și vineri în intervalul orar 09.00 și 13.00 de la fostul sediu al clubului de fotbal Sepsi OSK, de pe strada Stadionului nr. 5.

Reamintim că turneul final din Sepsi Arena are următorul program:

Sâmbătă, 26 februarie

  • Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța – CSM Satu Mare - ora 16.45
  • Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Alexandria - ora 19.45

Duminică, 27 februarie

  • Finala Cupei României la baschet feminin - ora 19.00

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!