Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Final Four-ul Cupei României la baschet feminin se va disputa la Sfântu Gheorghe

Final Four-ul Cupei României la baschet feminin se va disputa la Sfântu Gheorghe

Federația Română de Baschet a anunțat locația în care se va organiza ediția din acest an a Final Four-ului Cupei României la baschet feminin. Sepsi Arena o să găzduiască evenimentul programat în perioada 26-27 februarie.

Turneul final revine astfel la Sfântu Gheorghe, după ce precedenta ediție s-a jucat la Satu Mare.

Sepsi Arena o să găzduiască pentru a patra oară un turneu de tip Final 4 sau Final 8 de la construirea sălii, o singură dată în ultimii șase ani fiind organizate meciurile cu trofeul Cupei României pe masă în alt oraș și nu la Sfântu Gheorghe.

De asemenea, FRB a publicat și programul semifinalelor:

  • Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța vs CSM Satu Mare
  • Sepsi Sfântu Gheorghe vs CSM Alexandria

Meciurile din penultimul act se joacă pe 26 februarie, orele de începere urmând să se stabilească ulterior. Finala va fi pe 27 februarie.

Sepsi-SIC este deținătoarea trofeului.

*foto: Transindex

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Frumos
    E un lucru foarte bun ca FRB a reusit programarea acestui Fina 4 al CRF intr-un weekend, pentru o mai buna vizibilitate a baschetului feminin.
    Intrebarea mea este de ce nu au reusit sa faca asta si cu Final 4 masculin,"reusind" performanta sa-l inghesuie de in cursul saptamanii, de marti pan joi... Macar asa din respect pentru suporteri si media...
    Sper ca e clar ca intrebarea este retorica...

    cu 2 ani în urmă (31.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Probabil
      au pus turneul masculin in timpul saptaminii, tocmai pentru a fi sanse mai mari de televizare. In week-end se da doar folbal si fotbal. Celelalte sporturi nu exista, doar eventual daca are meci Simona !

      cu 2 ani în urmă (31.01.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @titi
      Anul trecut a fost Final 8, la Cluj, intre 6 si 9 Martie, adica de sambata pana marti, toate partidele, inclusiv sferturile, transmise de Digi.
      Anul trecut s-a putut, anul asta nu...

      cu 2 ani în urmă (31.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Bine-nteles ca se putea
      dar eu tot cred ca DIGI si/sau Look au dictat datele. In plus cine stie ce competitii sau alte activitati erau in Sala din Craiova. Eu tin minte ca niste meciuri de la Polivalenta Cluj s-au mutat la Horia Demian, pentru ca : " Tirg de nunti ". Oricum, daca meciurile se joaca dupa ora 17,30 e OK. Numai sa se transmita, ca Digi ne-a mai facut "surprize". Sau poate le ascultam la radio :)
      Mi-am amintit de o transmisie la radio 1 ( acum actualitati ) din anii 80, a unui meci de polo al nationalei, a carei vedeta era Vlad Hagiu. Comentatorul "bine" instruit in folbal a spus : " Incredibil, Hagi ( nu Hagiu ) a fost trintit in 4 metri si arbitrii nu dau nimic ". Asta asa ca sa ne destindem putin...

      cu 2 ani în urmă (31.01.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!