Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Final Four-ul Ligii Europei Centrale se dispută la Arad. Vezi programul!

Roxana Prichici, Foto: adevarul.ro

Roxana Prichici, Foto: adevarul.ro
27.01.2011

Sala Sporturilor ”Victoria” din Arad va găzdui în perioada 12-13 februarie turneul final al Ligii Europei Centrale la feminin. După ce BC ICIM Universitatea Vasile Goldiș a terminat Grupa B cu șase victorii din tot atâtea posibile, învingând formațiile Slovanka MB (Cehia), Flying Foxes SV Post Viena (Austria) și Valosun Brno (Cehia), antrenorul Stacey Nolan anunță că obiectivul echipei este câștigarea trofeului, mai ales că vor juca în fața prorpiilor suporteri. Americanul, numit selecționerul primei reprezentative la sfârșitul anului trecut, crede că prin cucerirea unei cupe europene poate câștiga încrederea românilor.

 ”Avem o șansă foarte bună pentru a ne adjudeca trofeul! Vom trata meciurile pe rând, dar avem o echipă foarte bună și este un mare avantaj ca jucăm acasă.  Mă bucur că meciul va fi televizat. Telespectatorii din țară vor putea să vadă baschet feminin. În plus vreau să câștigăm Cupa, să îmi prezint echipa și românii să aibă încredere în antrenorul naționalei”, a declarat Nolen pentru frbaschet.ro

Cu siguranță că plecăm ca favorite pentru câștigarea trofeului și sper să profităm de avantajul terenului propriu. Tot timpul suporterii au fost al șaselea jucător pentru noi! Chiar dacă suntem profesioniști contează foarte mult să evoluăm într-o sală care ne este alături! Îmi doresc foarte mult să câștigăm cupa.  Dacă ne respectăm fiecare adversar și ne concentrăm să facem ceea ce trebuie avem mari șanse. Orice este posibil în sport, dar personal am foarte mare încredere în staff-ul și în jucătorii acestei echipe”, a spus și Monica Brosovszki.

Program

12 februarie 2011

17:30     Bemaco Presov - Valosun Brno
20:00     BC ICIM Universitatea Vasile Goldiş Arad – Kara Tutnov (în direct pe TVR3)
 
13 februarie 2011
 
17:30     Finala mică 
20:00     FINALA 

1 comentariu la aceasta stire:
  • cipri_23 :

    ICIM
    Sper ca ICIM sa castige Cupa si tot ce se poate castiga sezonul acesta .

    cu 13 ani în urmă (27.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!