Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Nini, după al doilea succes stagional: „E un joc de care m-am temut”

Florin Nini, după al doilea succes stagional: „E un joc de care m-am temut”

Joi, 11 ianuarie, în Arena de Baschet din Capitală, s-a disputat ultima restanță din Liga Națională programată în această săptămână. CSM Galați a reușit să se impună cu 80 la 59 în fața Lagunei București și, astfel, a obținut al doilea succes stagional.

Iată ce a declarat Florin Nini, antrenorul dunărenilor, atât legat de meciul cu Laguna, cât și despre ceea ce urmează pentru echipa sa:

În primul rând, eu vreau să felicit și echipa Laguna București pentru că are jucători ambițioși, are jucători tineri ca și noi. Sigur că aceste lucruri ne costă pe noi ca antrenori, ne costă ca echipă. Dar, în momentul în care ne dorim să creștem jucători și să le dăm o șansă, trebuie să avem răbdare și trebuie să acceptăm greșeala. E un joc de care, nu vă ascund, m-am temut pentru că noi avem fluctuații destul de mari în joc și constanța și concentrarea pe durata a 40 de minute nu a fost un lucru pe care l-am dovedit până în acest moment. Mă bucur că am câștigat, e o victorie care se contabilizează în partea a doua, acolo unde ne interesează foarte mult pentru a ocupa o poziție cât mai bună în clasament. Sigur că vom mai aduce un jucător și dorim să avem o altă față, dorim să arătăm un alt joc, cu mai multă consistență și cu mai multă decizie în situațiile importante.

În prima fază a campionatului, CSM Galați mai are de jucat cu CS Rapid București (13.01) și cu CSO Voluntari (20.01), ambele partide pe teren propriu.

*foto: Facebook – Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!