Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriela Irimia face pasul spre CSM Constanța

Gabriela Irimia face pasul spre CSM Constanța

CSM Constanța continuă seria mutărilor pentru sezonul 2023/2024 din Liga Națională de Baschet Feminin și a reușit să transfere o nouă jucătoare cu mare experiență, în persoana Gabrielei Irimia.

În vârstă de 33 de ani, noua jucătoare a Constanței sosește de la Rapid București, club alături de care a încheiat pe poziția a patra în LNBF pe parcursul sezonului trecut.

Irimia a adunat 29 de meciuri oficiale pentru Rapid, 27 dintre acestea fiind în campionat. Ea a terminat cu medii de 9.1 puncte, 4.8 recuperări, 1.1 pase decisive și 1.0 intercepții în peste 29 de minute pe meci, procentajele din acțiune fiind de 49% (la două puncte), respectiv 34% (de la distanță).

În cariera sa, Irimia a adunat 380 de meciuri la nivelul primei ligi din baschetul feminin românesc, parcursul începându-l alături de Olimpia București, după care a trecut pe la Olimpia CSU Brașov, CS Universitatea Cluj-Napoca sau CSM Târgoviște.

CSM Constanța a mutat serios pe piața transferurilor în ultimele săptămână, reușind să ajungă la acorduri cu Gabriela Mărginean, Ioana Ghizilă și Annemarie Godri-Părău. În plus, s-a produs și o modificare pe banca tehnică, Alexandru Olteanu urmând să pregătească formația.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!