Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Încep lucrările la noua sala polivalentă din Constanța

Încep lucrările la noua sala polivalentă din Constanța

Pe data de 11 mai demarează lucrările la noua sală polivalentă din Constanța.

Compania Națională de Investiții a anunțat, în cursul acestei săptămâni, data la care vor demara lucrările de execuție pentru noua sală polivalentă din Constanța.

Noua sală de sport va avea o capacitate de 5.000 de locuri, dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP. Valorea totală a lucrărilor va ajunge la aproximativ 67,9 milioane lei. Terenul, în suprafață de peste 60.000 mp, este situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 254, zona Badea Cârțan.

Lucrarea ce va fi finalizată în anul 2022 include spații dedicate publicului, cum ar fi cafenele, alimentație publică și grupuri sanitare, dar și spații administrative.

În sezonul 2019/2020, BC Athletic Constanța (LNBM) și CS Phoenix Constanța (LNBF) și-au desfășurat activitatea în Sala Sporturilor, o arenă cu 2000 de locuri pe scaune situată pe bulevardul Tomis, dar și în Complexul Sportiv "Tomis" situat pe strada Flămânda. 

*foto: evenimenteconstanta.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!