Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ioannis Koukos: „Vom încerca să luptăm din răsputeri pentru a reprezenta Clujul cu demnitate”

Ioannis Koukos: „Vom încerca să luptăm din răsputeri pentru a reprezenta Clujul cu demnitate”

”U” Cluj va juca sâmbătă, 20 februarie împotriva celor de la Agronomia București pentru un loc în finala Cupei României. Disputa va lua startul la ora 16:00 în Sala LPS din Satu Mare și va fi transmisă de FRB TV.

În duelul direct din campionat din acest sezon, gruparea ardeleană a trecut de Agro Squad chiar pe terenul acesteia, scor 47-71. Antrenorul formației CS Universitatea, Ioannis Koukos, a prefațat acest meci pentru frbaschet.ro:

"Suntem fericiți pentru că echipa noastră joacă din nou o semifinală de Cupa României, după o pauză de 13 ani. Am reușit lucruri extraordinare în faza anterioară a competiției, iar acum ne aflăm în fața unei noi provocări. 

Vom încerca să luptăm din răsputeri pentru a reprezenta Clujul cu demnitate și pentru a face orașul să fie mândru de noi. Sper ca acest turneu final să fie urmărit online de cât mai mulți fani, pentru că meciurile se anunță a fi extrem de echilibrate și interesante."

Tehnicianul echipei Agronomia, Milan Sokic, a vorbit la rândul lui despre turneul final:

"Suntem fericiți și onorați fiindcă, pentru al doilea an consecutiv, am reușit să ajungem în Final Four-ul Cupei României. Ne dorim ca în acest an să reușim o performanță mai bună decât în ediția precedentă, iar asta înseamnă, firește, să ajungem să jucăm finala. 

Suntem conștienți că suntem ultima favorită la câștigarea trofeului, dar tocmai acest aspect ne face să fim încrezători în șansele noastre. Suntem underdogs, dar avem speranțele noastre și ambiția noastră. Vom lupta din greu în această semifinală, vom depune toate eforturile de care suntem capabili și credem ca vom putea reuși să ne îndeplinim obiectivul, acela de a juca finala Cupei României. Le doresc tuturor echipelor participante mult succes și un turneu final reușit."

*Foto: u-cluj.ro

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!