Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ionuț Onese: „Cupa României nu este o prioritate pentru noi”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.02.2011

Politehnica Iași se va deplasa în această zi (16.02) la Sfântu Gheorghe, pentru a susține partida contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, în compania formației locale. Gruparea din Dealul Copoului s-a calificat direct în această fază a competiției, deoarece campioana en-titre, Municipal Târgoviște, s-a retras la începutul campionatului. Tehnicianul ieșean, Ionuț Onese, a declarat pentru ziaruldeiași.ro faptul că echipa sa se concentrează mai mult pe campionat, iar în meciul de miercuri va folosi mai mult jucătoarele ce au evoluat mai puțin.

Trebuie să jucăm la Sf. Gheorghe însă pentru noi Cupa României nu este o prioritate. Situația este critică în campionat și de aceea ne asumăm riscurile unei eventuale înfângeri dure dar vom menaja mai multe dintre jucătoarele de baza. Ne pregătim pentru meciul de vineri cu Sportul Studențesc și de aceea vom juca cu sportivele ce au primit mai puține minute. - A declarat Onese pentru sursa mai sus amintită.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!