Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ionuț Onose, antrenor Poli Național Iași: ”Am avut timp să omogenizăm echipa”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
11.02.2011

Antrenorul echipei feminine Politehnica Național Iași, Ionuț Onose, este de părere că jucătoarele sale pot face un meci bun la Oradea, acolo unde vor întâlni formația CSM Universitatea, din localitate.

Chiar dacă Politehnica vine după două înfrângeri consecutive, Ionuț Onose este mulțumit de atmosfera din lot și crede în șasa formației sale, în meciul de la Oradea, acolo unde gazdele pornesc, conform statisticii, cu prima șansă în această întâlnire.

"Am avut trei săptămâni la dispoziție în care să ne cunoaștem mai bine, să ne omogenizăm. Întrezăresc schimbări pozitive de atitudine la fete și asta sper să se vadă în foarte scurt timp și la meciuri", a completat tehnicianul pentru ediția online a cotidianului Ziarul de Iași.

În clasamentul Diviziei A2 pe primele locuri se află, la egalitate de puncte, patru, LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj, însă aceste echipe sunt departajate de coșaveraj. În aceeași situație se află și ocupantele locurilor 3-4, CSM Universitatea Oradea și Galactica Brașov, grupări care au acumulat trei puncte, în timp ce ierarhia este închisă de Sportul Studențesc Omnilogic și de Politehnica Național Iași, fără meci câștigat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!