Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ionuț Onose: ”Jucătoarele au dat cu piciorul victoriei”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.02.2011

Echipa Politehnica Național Iași a pierdut, scor 53-55, meciul de la Brașov, după ce a avut, în ultimele 20 de secunde ale partidei, un avantaj de patru puncte, scor 53-49. Formația din Moldova a gestionat foarte prost finalul jocului, atunci când, în aproximativ 15 secunde, a primit șase puncte consecutive.

Antrenorul grupării din Iași, Ionuț Onose, a declarat că jucătoarele sale au avut o șansă enormă  de a câștiga însă au irosit-o. ”Ce să mai spun? Am avut patru puncte avans când mai erau 20 de secunde. Fiecare știa ce are de făcut dar situația s-a întors. Păcat pentru fete pentru că au muncit mult dar au dat cu piciorul victoriei”, a completat tehnicianul pentru ediția online a cotidianului Ziarul de Iași.

În urma partidei de la Brașov, Politehnica Național Iași a rămas cu o singură victorie în Divizia A2, în această fază a competiției, în timp ce Galactica Brașov a acumulat trei victorii și două înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!