Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei a doua: Fatou Kine Kane

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.01.2011

Cu un indice de eficiență de 29 de unități, jucătoarea echipei SCM CSS Universitatea Craiova, Fatou Kine Kane a fost desemnată, în opinia totalbaschet.ro, cea mai bună baschetbalistă din etapa a doua a Diviziei A1.

Fatou Kine Kane a contribuit cu cinci puncte și 24 de recuperări, dintre care 18 defensive, la victoria echipei sale, scor 74-58, în meciul disputat la Craiova, cu formația Bega Danzio Timișoara. Kine Kane este cea de-a doua componentă a grupării din Bănie, după Janina Simionca, ce reușește să obțină, potrivit totalbaschet.ro, distincția de MVP al etapei.

Conform statisticilor oficiale ale federației de specialitate, jucătoarea a evoluat 38:10 minute în meciul cu formația din Timișoara și a avut un procentaj de 40% la aruncările din acțiune și unul de 25 de procente de la linia de fault. Kine Kane și-a mai trecut în cont două intercepții și o pasă decisivă.

Pentru această etapă, alături de Fatou Kine Kane, au mai fost luate în considerare evoluțiile jucătoarelor Viorela Rus, Anita Teilane și Cherrise Germain Graham.

Etapa Jucatoarea Meciul Performanță
1 Janina Simionca Craiova - Sepsi 74-51 30 de puncte
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!