Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei a opta: Renee Andrea Walker

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
23.02.2011

După ce, în urmă cu patru runde, Renee Andrea Walker avut o statistică impresionată, totalizând 15 puncte marcate, 23 de recuperări, dintre care zece ofensive, cinci capace, două pase decisive și două intercepții în partida cu Olimpia, baschetbalista de la Sepsi a reușit, în jocul de miercuri, cu SCM Universitatea Craiova, scor 78-39, o nouă evoluție de excepție.

În aproape 34 de minute, Walker (foto, la minge) a totalizat 22 de puncte, 18 recuperări, dintre care 18 defensive, șapte intercepții și două pase decisive, având un indice de eficiență excelent, de 51 de unități. Jucătoarea formației din Sfântu Gheorghe a înscris 10 aruncări din acțiune, din 13 posibile, și a avut un procentaj de 67% la linia de la pedeapsă.

Potrivit totalbaschet.ro, pentru această performanță, Renee Andrea Walker a fost desemnată ”Jucătoarea etapei a opta”. Florina Diaconu, cu 28 de puncte și șase intercepții, Gabriela Cursaru, autoare a 25 de puncte și cinci pase decisive și Ildiko Vass, cu 24 de puncte și cinci pase decisive, au fost alte posibile candidate la această distincție.

Andreea Walker a stabilit, în această etapă, un nou record la puncte marcate pe meci, 22. Media jucătoarei de la Sfântu Gheorghe este de 12,5 puncte pe partidă. Walker a totalizat, în opt runde, 12,6 recuperări și un indice de eficiență de 23,5 unități pe meci.

Cele mai bune jucătoare din Divizia A1, faza a doua a primei ligi
Etapa Jucătoare Echipă Meciul Performanță
1 Janina Simionca SCM Univ. Craiova Craiova - Sepsi 74-51 30 de puncte
2 Fatou Kine Kane SCM Univ. Craiova Craiova - Bega 74-58  24 de recuperări
3 Amra Mehmedic CSM Satu Mare Satu Mare - Arad 63-47  27 de puncte
4 Andrea Walker Sepsi Sf. Gheorghe Sepsi - Olimpia 86-60  23 de recuperări
5 Ildiko Vass Sepsi Sf. Gheorghe Rapid - Sepsi 39-71 22 de puncte
6 Ramona Tarța SCM Univ. Craiova Craiova - Olimpia 89-81 35 de puncte
7 Anita Teilane CSM Satu Mare Satu Mare - Sepsi 70-53 25 de puncte

sursa foto: sepsibc.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!