Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei a șaptea: Anita Teilane

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.02.2011

Cele 25 de puncte, opt recuperări și patru intercepții reușite, sâmbătă, de Anita Teilane în meciul dintre CSM Satu Mare și LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 70-53, au făcut ca, în opinia totalbaschet.ro, sportiva antrenată de Dan Fleșeriu să fie numită ”Jucătoarea etapei a șaptea” în Divizia A1.

Pivotul echipei din Satu Mare a fost imbatabil în spațiul de trei secunde, dovedindu-se una dintre cele mai bune jucătoare pe acest post din Divizia A1. Sportiva din Letonia are, în această fază a primei ligi, la feminin, medii de 11,7 puncte, 9,7 recuperări și 1,4 pase decisive pe meci, având un indice de eficiență de 21 de unități în cele șapte partide disputate până în prezent.

Record personal pentru pivotul formației din Satu Mare

Mai mult, cele 25 de puncte reușite de Teilane (foto, la minge), sâmbătă, cu LMK Sepsi, reprezintă recordul personal al jucătoarei din Letonia în Divizia A1, în acest sezon. Pivotul formației pregătite de Dan Fleșeriu a avut, în jocul din etapa a șaptea, un indice de eficiență de 30 de unități, stabilit în 35:50 de minute din partida cu gruparea din Sfântu Gheorghe.

Pentru titlul de cea mai bună jucătoare a etapei a șaptea s-au mai aflat în cursă alte trei baschetbaliste. Nevena Saponjic, de la CST Alexandria, a totalizat 15 puncte și 17 recuperări, tot o double double având și Anita Meszaros de la ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, 15 puncte și 14 recuperări. 

O altă componentă a formației din Arad, Cherrise Graham a avut și ea o evoluție foarte bună sâmbătă: 13 puncte, cinci recuperări, cu un procentaj de 100%, cinci reușite din cinci, la aruncările din acțiune, în partida câștigată de ICIM, acasă, scor 88-51, cu SCM Universitatea Craiova.

Cele mai bune jucătoare din Divizia A1, faza a doua a primei ligi
Etapa Jucătoare Echipă Meciul Performanță
1 Janina Simionca SCM Univ. Craiova Craiova - Sepsi 74-51 30 de puncte
2 Fatou Kine Kane SCM Univ. Craiova Craiova - Bega 74-58  24 de recuperări
3 Amra Mehmedic CSM Satu Mare Satu Mare - Arad 63-47  27 de puncte
4 Andrea Walker Sepsi Sf. Gheorghe Sepsi - Olimpia 86-60  23 de recuperări
5 Ildiko Vass Sepsi Sf. Gheorghe Rapid - Sepsi 39-71 22 de puncte
6 Ramona Tarța SCM Univ. Craiova Craiova - Olimpia 89-81 35 de puncte

sursa foto: gazetanord-vest.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!