Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei a șasea: Ramona Eniko Tarța

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.02.2011

Cu o statistică impresionantă, 35 de puncte, două recuperări, patru pase decisive și cu un indice de 37 de unități la eficiență, jucătoarea echipei SCM CSS Universitatea Craiova, Ramona Eniko Tarța, este, în opinia totalbaschet.ro, jucătoarea etapei a șasea în Divizia A1, la feminin.

Baschetbalista formației din Craiova a avut un procentaj perfect la aruncările din acțiune, în partida cu Olimpia, scor 89-81, acolo unde Ramona Eniko Tarța a marcat toate cele nouă încercări de care a beneficiat. Din spatele liniei de 6,75 metri, echipiera grupării din Bănie a adus 12 puncte din tot atâtea posibile, transformând toate cele patru aruncări de la distanță!

De la linia de pedeapsă, Tarța a avut șapte ”libere”, cinci dintre acestea ajungând în coș, procentajul baschetbalistei fiind de 71% din acest loc. Cele două intercepții și patru recuperări au fost un alt punct în plus la statistica jucătoarei, sportiva având și patru greșeli neforțate.

O altă jucătoare cu o statistică excelentă a fost, în această rundă, Gabriela Munteanu, de la echipa Olimpia București. Munteanu a avut 37 de puncte, nouă recuperări, o intercepție și 36 de unități la eficiență, însă un procentaj inferior la aruncările din acțiune, doar 50%.

Cele mai bune jucătoare din Divizia A1, faza a doua a primei ligi
Etapa Jucătoare Echipă Meciul Performanță
1 Janina Simionca SCM Univ. Craiova Craiova - Sepsi 74-51 30 de puncte
2 Fatou Kine Kane SCM Univ. Craiova Craiova - Bega 74-58  24 de recuperări
3 Amra Mehmedic CSM Satu Mare Satu Mare - Arad 63-47  27 de puncte
4 Andrea Walker Sepsi Sf. Gheorghe Sepsi - Olimpia 86-60  23 de recuperări
5 Ildiko Vass Sepsi Sf. Gheorghe Rapid - Sepsi 39-71 22 de puncte
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!