Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Laszlo Lazar, Edward Petrescu și Antonio Năsturescu rămân la SCM Timișoara

Laszlo Lazar, Edward Petrescu și Antonio Năsturescu rămân la SCM Timișoara

După ce marți, 6 iunie, a anunțat că Milos Pesic va face parte din staff-ul lui Dragan Petricevic, în calitate de antrenor secund al echipei, astăzi, 7 iunie, SCM Timișoara a anunțat trei jucători care vor continua în alb-violet.

Este vorba de Laszlo Lazar, Edward Petrescu și Antonio Năsturescu. Primii doi au venit de la CSM Oradea, în timp ce al treilea a jucat înainte pentru CS Dinamo București.

În al 4-lea sezon consecutiv petrecut la Timișoara, Lazar a jucat în 34 de partide și a avut medii de 5.6 puncte și 3.6 recuperări. De-a lungul carierei sale, pivotul în vârstă de 35 de ani a mai evoluat pentru CSM Oradea, BC Mureș Târgu Mureș și BCM U FC Argeș Pitești.

Petrescu a sosit la formația antrenată de Petricevic în 2021, după trei sezoane petrecute sub comanda lui Cristian Achim la CSM Oradea. În stagiunea 2022-2023, jucâtorul în vârstă de 24 de ani a strâns 3.9 puncte și 2.4 recuperări, având o medie de 13:23 minute petrecute în teren.

Năsturescu și-a început cariera profesionistă în 2018, la Dinamo Știința București, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2020-2022, după un sezon petrecut la SCM U Craiova. În ediția 2022-2023, baschetbalistul în vârstă de 23 de ani a contabilizat 4.0 puncte și 1.3 recuperări.

Așadar, SCM Timișoara păstrează nucleul de jucători autohtoni din stagiunea 2022-2023.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!