Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Pesic va ocupa postura de antrenor secund al Timișoarei

Milos Pesic va ocupa postura de antrenor secund al Timișoarei

În cursul acestei seri, SCM Timișoara a anunțat primul „transfer” al stagiunii 2023-2024. Milos Pesic va face parte din staff-ul lui Dragan Petricevic, fiind noul antrenor secund al bănățenilor.

Conform site-ului oficial al alb-violeților, Pesic a evoluat pentru trupa de pe malul Begăi în perioada 2006-2010, în stagiunea 2010-2011 și în sezonul 2014-2015. În România, sârbul în vârstă de 38 ani a mai jucat pentru U-BT Cluj-Napoca, CSM Oradea, CSM Focșani și CS Phoenix Galați.

Milos Pesic are în palmares două Cupe ale României (2010, 2015), ambele alături de SCM Timișoara și, în ambele cazuri, cu Dragan Petricevic ca antrenor principal. În 2021, fostul jucător originar din Cacak și-a început cariera de antrenor la KK Sentjur, în Slovenia, iar apoi, în sezonul 2022-2023, a fost secundul lui Florin Nini la CSM Galați.

*foto: unitedhoops.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!